Γκαραζόπορτες-Ρολά Ασφαλείας

Γκαραζόπορτες και ρολά ασφαλείας με την πλέον ομαλή, αθόρυβη και ασφαλή λειτουργία, συνδυάζοντας ταυτόχρονα και μεγάλη ποικιλία από σχέδια με εξαιρετική εμφάνιση.

Η γκαραζόπορτα οροφής είναι ιδανική για οικιακά γκαράζ μικρού και μεγάλου μεγέθους και αποτελεί την πιο εξελιγμένη γκαραζόπορτα με πολυτελή εμφάνιση.

Διαθέτουμε μεγάλη προϊοντική γκάμα σε διαστάσεις, χρώματα, μηχανισμούς κίνησης και υλικά που εφαρμόζονται τόσο σε καινούργια όσο και σε ανακαινισμένα κτίρια σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Δίνουμε έμφαση στη μοντέρνα αισθητική του προϊόντος, συνδυασμένη με τεχνογνωσία και λειτουργικότητα, για να καλύψουμε τις ανάγκες του καταναλωτή του σήμερα και του αύριο.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των ρολών είναι άριστης ποιότητας. Στα ρολά τοποθετείται εσωτερική ενίσχυση με σιδερένιο οπλισμό για περισσότερη αντοχή στο χρόνο και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τελευταία Νέα

Νέο έργο στην Κηφισιά

14-05-2018

Νέο έργο στην Κηφισιά!

Περισσότερα

Εξοικονομώ ΙΙ

20-02-2018

Ξεκινά το "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ" Η 28η Φεβρουαρίου 2018, ορίστηκε η ημερομηνία...

Περισσότερα

Μεζονέτα στα Μελίσσια

25-01-2018

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των ενεργειακών κουφωμάτων στις μεζονέτες στα Μελίσσια.

Περισσότερα

Siccona

 

Νέο πτυσσόμενο σύστημα καγκέλου

imagegen02

Ξενοδοχειακές Κατασκευές

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

koufwmataenergeiak

Ενεργειακά Κουφώματα

 

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία center al ιδρύθηκε το 1996 από τον Θεόδωρο Τσίγκο και αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς σε μια μεγάλη μονάδα κατασκευής και εφαρμογής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. 
Σήμερα κατέχει μια κορυφαία θέση στις κατασκευαστικές εταιρίες στο χώρο του Αλουμινίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εργοστάσιο - Έδρα :
Θέση 4ο χλμ Χαλκίδας - Αφρατίου, Χαλκίδα
Τηλ. +30 22210 52772

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Χάρτης