Προφίλ

       Η εταιρεία  center al  ιδρύθηκε το 1996 από τον Θεόδωρο Τσίγκο  και  με  έναυσμα την εργατικότητά του και την ολοένα αυξανόμενη εμπειρία του στο χώρο των  κατασκευών αλουμινίου, αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς σε μια μεγάλη μονάδα κατασκευής και εφαρμογής  αρχιτεκτονικών  συστημάτων αλουμινίου .

     Σε ιδιόκτητο χώρο 16.000 τ.μ. στο 4ο χλμ. Χαλκίδας - Αφρατίου στη Χαλκίδα, στεγάζεται η νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής 1.500τ.μ. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και η κεντρική έκθεση της εταιρείας. Η μονάδα παραγωγής είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, και είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001: 2008 logo ISO 9001 και .

                                               

    Μέσα από την πολυετή εμπειρία των στελεχών της center al,   την συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού  και την κατάλληλη τεχνογνωσία , ειδικευόμαστε στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου  υαλοπετασμάτων  και  etalbond,  πραγματοποιώντας  πλήθος κατασκευαστικών έργων σε όλη την Ελλάδα. 

     Για τα έργα μας   χρησιμοποιούμε υλικά ανώτερων προδιαγραφών με πιστοποιημένη ποιότητα, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να έχει διαχρονική αξία .

    Στα πολλά πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου της εταιρίας μας συγκαταλέγονται η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η υψηλή ποιότητα,  η λειτουργικότητα, αλλά και η απαράμιλλη αισθητική και ασφάλεια.

        Σήμερα με αρωγό την πολυετή εμπειρία και το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε, προσφέρουμε  κατασκευές ποιότητας, εξελιγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.

    Καθώς βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η ανθρωποκεντρική φυσιογνωμία, η αμεσότητα και η συνέπεια στις ανάγκες των καταναλωτών,   στόχος της εταιρείας είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών  και προϊόντων στους πελάτες μας .

    Η ικανοποίηση  του πελάτη αποτελεί την άμεση προτεραιότητας της   εταιρείας  center al  

Τελευταία Νέα

Νέο έργο στην Κηφισιά

14-05-2018

Νέο έργο στην Κηφισιά!

Περισσότερα

Εξοικονομώ ΙΙ

20-02-2018

Ξεκινά το "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ" Η 28η Φεβρουαρίου 2018, ορίστηκε η ημερομηνία...

Περισσότερα

Μεζονέτα στα Μελίσσια

25-01-2018

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των ενεργειακών κουφωμάτων στις μεζονέτες στα Μελίσσια.

Περισσότερα

Siccona

 

Νέο πτυσσόμενο σύστημα καγκέλου

imagegen02

Ξενοδοχειακές Κατασκευές

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

koufwmataenergeiak

Ενεργειακά Κουφώματα

 

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία center al ιδρύθηκε το 1996 από τον Θεόδωρο Τσίγκο και αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς σε μια μεγάλη μονάδα κατασκευής και εφαρμογής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. 
Σήμερα κατέχει μια κορυφαία θέση στις κατασκευαστικές εταιρίες στο χώρο του Αλουμινίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εργοστάσιο - Έδρα :
Θέση 4ο χλμ Χαλκίδας - Αφρατίου, Χαλκίδα
Τηλ. +30 22210 52772

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Χάρτης