Επένδυση Κτηρίων

Eίναι ένα τεχνολογικά προηγμένο προϊόν, του οποίου τα μοναδικά χαρακτηριστικά διευκολύνουν τον δημιουργικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Καμπύλες και επίπεδες επιφάνειες με έντονα χρώματα δημιουργούν μία νέα αισθητική σε κτίρια και κατασκευές όλων των ειδών.

Ελκυστικό και πολυδιάστατο, το etalbond είναι η οριστική λύση επένδυσης για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις. Το υλικό είναι άκαμπτο, ελαφρύ, ανθεκτικό και διαθέτει καλές μονωτικές ιδιότητες, κάτι που συνεπάγεται κτίρια οικονομικά σε απαιτήσεις ενέργειας. Επιπρόσθετα, εγκαθίσταται και μορφοποιείται εύκολα σε μία ποικιλία σχημάτων. 

Το etalbond είναι ένα πρωτοποριακό σύνθετο υλικό τύπου Σαντουιτς (sandwich-type) που αποτελείται από πυρήνα μη τοξικού πολυαιθυλενίου, συγκολλημμένου άρρηκτα μεταξύ δύο φύλλων αλουμινίου (όψη και υπόβαθρο). Τα φύλλα etalbond παράγονται σε διαφορετικά πάχη πυρήνα 2, 3 και 5mm και " συνάπτονται(συγκολλούνται)" με φύλλα αλουμινίου πάχους 0.5mm, στάνταρ πλάτους φύλου 1000, 1250, 1500 και 2000mm και μήκους από 1000 ως 5000mm.

Το συνολικό πάχος του etalbond είναι έτσι 3, 4 και 6mm.

 

Επένδυση επαγγελματικού κτιρίου στο Λαύριο

Τελευταία Νέα

Νέο έργο στην Κηφισιά

14-05-2018

Νέο έργο στην Κηφισιά!

Περισσότερα

Εξοικονομώ ΙΙ

20-02-2018

Ξεκινά το "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ" Η 28η Φεβρουαρίου 2018, ορίστηκε η ημερομηνία...

Περισσότερα

Μεζονέτα στα Μελίσσια

25-01-2018

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των ενεργειακών κουφωμάτων στις μεζονέτες στα Μελίσσια.

Περισσότερα

Siccona

 

Νέο πτυσσόμενο σύστημα καγκέλου

imagegen02

Ξενοδοχειακές Κατασκευές

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

koufwmataenergeiak

Ενεργειακά Κουφώματα

 

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία center al ιδρύθηκε το 1996 από τον Θεόδωρο Τσίγκο και αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς σε μια μεγάλη μονάδα κατασκευής και εφαρμογής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. 
Σήμερα κατέχει μια κορυφαία θέση στις κατασκευαστικές εταιρίες στο χώρο του Αλουμινίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εργοστάσιο - Έδρα :
Θέση 4ο χλμ Χαλκίδας - Αφρατίου, Χαλκίδα
Τηλ. +30 22210 52772

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Χάρτης