Δείτε τα φυλλάδια                                                

Το διπλής όψεως structural σύστημα Siccόna

Ένα σύστημα που ξεχωρίζει για το έντονο πάθος του για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική αντίληψη και την ανταπόκρισή του στις σύγχρονες απαιτήσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, εξατομίκευση ανέσεων και υψηλό δείκτη ασφαλείας.

2


Siccόna S 500

Σειρά τριπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα

s500
Η προηγμένη σειρά τριπλής υάλωσης, με
σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E) για κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων. Kορυφαίο σε design, τεχνολογία και δυνατότητες εξατομίκευσης. Η υάλωση των 6mm από σκληρυμένο ενεργειακό κρύσταλλο (Low-E) επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που εξασφαλίζει ταυτόχρονα: την απλότητα της επιφάνειας, την υψηλή αντοχή και την ελαχιστοποίηση της οπτικής παρουσίας του φύλλου αλουμινίου.


Siccόna S 300

Σειρά διπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα

s500
Η βασική σειρά διπλής υάλωσης, με
σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E). Η υάλωση των 6mm από σκληρυμένο κρύσταλλο επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη σχεδόν την εξωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που έχει σαν επακόλουθο τη δομική σύζευξη του κρυστάλλου με το πλαίσιο α επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που έχει σαν επακόλουθο τη δομική σύζευξη του κρυστάλλου με το πλαίσιο αλουμινίου, εξασφαλίζονας έτσι: την απόλυτη υδατοστεγάνωση, την υψηλή αντοχή και την αδιατάρκτη από προβλήματα λειτουργία.


Siccόna SL 500

Σειρά τριπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα.

SL500
Η προηγμένη σειρά τριπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E) για κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων. Kορυφαίο σε design, τεχνολογία και δυνατότητες εξατομίκευσης. Η υάλωση των 6-5-6mm από σκληρυμένο ενεργειακό κρύσταλλο (Low-E) επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που εξασφαλίζει ταυτόχρονα: την απλότητα της επιφάνειας, την υψηλή αντοχή και την ελαχιστοποίηση της οπτικής παρουσίας του φύλλου αλουμινίου. 


Siccόna SL 300 

Σειρά διπλής υάλωσης,με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα

SL300

 Η βασική σειρά διπλής υάλωσης, με σκληρυμένα ενεργειακά κρύσταλλα (Low-E). Η υάλωση των 6-6mm επικαλύπτει, από άκρο σε άκρο, ολόκληρη σχεδόν την εξωτερική επιφάνεια του φύλλου, πράγμα που έχει σαν επακόλουθο τη δομική σύζευξη του κρυστάλλου με το πλαίσιο αλουμινίου, εξασφαλίζονας έτσι: την απόλυτη υδατοστεγάνωση, την υψηλή αντοχή και την αδιατάρκτη από προβλήματα λειτουργία. 
   

Τελευταία Νέα

Νέο έργο στην Κηφισιά

14-05-2018

Νέο έργο στην Κηφισιά!

Περισσότερα

Εξοικονομώ ΙΙ

20-02-2018

Ξεκινά το "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ" Η 28η Φεβρουαρίου 2018, ορίστηκε η ημερομηνία...

Περισσότερα

Μεζονέτα στα Μελίσσια

25-01-2018

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των ενεργειακών κουφωμάτων στις μεζονέτες στα Μελίσσια.

Περισσότερα

Siccona

 

Νέο πτυσσόμενο σύστημα καγκέλου

imagegen02

Ξενοδοχειακές Κατασκευές

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

koufwmataenergeiak

Ενεργειακά Κουφώματα

 

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία center al ιδρύθηκε το 1996 από τον Θεόδωρο Τσίγκο και αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς σε μια μεγάλη μονάδα κατασκευής και εφαρμογής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. 
Σήμερα κατέχει μια κορυφαία θέση στις κατασκευαστικές εταιρίες στο χώρο του Αλουμινίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εργοστάσιο - Έδρα :
Θέση 4ο χλμ Χαλκίδας - Αφρατίου, Χαλκίδα
Τηλ. +30 22210 52772

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Χάρτης